Allsecur autoverzekering online vergelijken

Allsecur autoverzekering online vergelijkenAllsecur is volgens velen een ware prijsvechter. Mede door de scherpe premie en uitstekende dekkingen kan zij op een voordelige manier haar autoverzekering aan de consument aanbieden. Het voordeel in vergelijking met verschillende aanbieders is opmerkelijk. Toch beweert Allsecur zelf geen prijsvechter te zijn. Als onderdeel van Allianz, behorend tot één van de grootste financiële instellingen ter wereld, begon Allsecur in 2008 met de verkoop van autoverzekeringen binnen Nederland. Allsecur biedt in tegenstelling tot andere verzekeraars uitsluitend autoverzekeringen aan. Zij is dan ook 100% autoverzekeraar. Mede hierdoor kan Allsecur haar autoverzekeringen zo goedkoop aan de autobezitter aanbieden. Ook de buitengewoon deskundige service van Allsecur heeft ertoe geresulteerd dat zij al de laatste 3 jaar op rij tot beste keus van Nederland is uitgeroepen. De scherpe premie, uitstekende dekkingen en deskundige service staan synoniem voor Allsecur.

Allsecur autoverzekering vergelijken binnen 1 minuut

Via deze pagina kunt u direct en geheel vrijblijvend de Allsecur autoverzekering berekenen. Het berekenen duurt meestal minder dan 1 minuut. Hierna heeft u direct een duidelijke overzicht wat uw premiebijdrage in vergelijking met uw oude autoverzekering kan opleveren. Deze besparing kan afhankelijk van uw dekking oplopen tot honderden euro’s op jaarbasis. De gemiddelde besparing bij Allsecur is op jaarbasis: €276 op de All-Risk autoverzekering (ook wel volledig Casco dekking genoemd), €211 op de WA plus autoverzekering (ook wel WA beperkt Casco) en €169 op de standaard WA autoverzekering. Het vergelijken van verschillende autoverzekeringen kan er dus toe leiden dat u nooit onnodig lang aan een te dure autoverzekering vastzit. Allsecur raadt al haar bezoekers dan ook aan om minimaal eens in de 2 jaar verschillende autoverzekeringen te vergelijken. De Allsecur autoverzekering berekenen kan dus mogelijk een aangename verassing voor u betekenen. Houdt zeker ook uw meldcode bij de hand. Dit maakt het makkelijker als u besluit om direct de Allsecur autoverzekering af te sluiten. Uw meldcode is te vinden op het kentekenbewijs. Het oversluiten van uw oude autoverzekering kan al binnen 5 minuten online.

Allsecur autoverzekering en de voordelen op een rij

Allsecur autoverzekering online vergelijkenAllsecur heeft als relatief jonge autoverzekeraar de nodige voordelen die zeker uitblinken. Wat een aantal jaren geleden bijna ondenkbaar was heeft Allsecur als kenmerk binnen haar autoverzekering opgenomen. Namelijk een autoverzekering aanbieden zonder vaste (jaar)contract. Dit maakt het ineens een stuk eenvoudiger om van autoverzekeraar te switchen. Allsecur gaat zelfs een stuk verder. Zonder vooraf gestelde opzegtermijn is de Allsecur autoverzekering namelijk dagelijks opzegbaar. Dit is een merkbaar gevoel van vrijheid die de meeste autobezitters zonder meer waarderen. Daarnaast hanteert Allsecur standaard geen eigen risico. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste autobezitters het een veel fijner gevoel vinden een autoverzekering zonder eigen risico af te sluiten. Of in ieder geval deze zelf kunnen bepalen. Voor nieuwe klanten van Allsecur is het direct een duidelijk verschil. Met een eigen schadecoach heeft u in geval van nood altijd recht op deskundig advies om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Aan uw eigen schadecoach zijn overigens geen bijkomende kosten verbonden. Kijk direct vrijblijvend voor meer voordelen over de Allsecur autoverzekering online vergelijken.