ANWB autoverzekering online vergelijken

ANWB autoverzekering vergelijkenDat ANWB dé pechhulpservice van Nederland is weten de meeste Nederlanders al. Toch zijn niet veel automobilisten, en dan met name leden van de ANWB, op de hoogte van het feit dat hun voertuig ook tegen schade verzekerd kan worden. De schadeverzekering van de wegenwacht is inderdaad een unieke securiteit. Leden kunnen namelijk van een enorme korting genieten. Het zogenoemde ledenvoordeel. De meeste Nederlanders hebben al een lidmaatschap voor hulp bij pech onderweg. Toch zijn er heel veel automobilisten die denken dat dit een overbodige luxe is en hen toch nooit pech onderweg zal overkomen. Helaas. Meer dan 100.000 automobilisten stranden maandelijks met pech langs de Nederlandse (snel)wegen. De meeste automobilisten zijn dan ook lid geworden nadat ze met pech langs de weg stonden. Gelukkig is ANWB hier enorm flexibel in en is het zelfs als het te laat is mogelijk lid te worden. U wordt dan ook in 9 van de 10 gevallen weer snel en deskundig op weg geholpen. Dit is enorm handig. U hoeft dan namelijk geen aparte pechhulpverzekering af te sluiten bij uw autoverzekeraar.

ANWB autoverzekering vergelijken binnen 1 minuut online

De ANWB autoverzekering vergelijken kan zonder al te veel gedoe online. Tenzij uw internetverbinding hapert gaat dit compleet probleemloos. Het is absoluut 100% vrijblijvend en duurt slechts minder dan 1 minuut. Het is buitengewoon eenvoudig. U bezoekt de pagina om uw autoverzekering te berekenen, u voert uw kenteken in, kiest eventueel voor aanvullende dekkingen, drukt op de knop premie berekenen en voilá. U ziet onmiddellijk wat uw toekomstige premiebijdrage zal zijn. In de meeste gevallen bent u zelfs voordeliger uit. U heeft namelijk, en een betrouwbare autoverzekering en u hoeft geen aparte pechhulpverzekering af te sluiten. Win-win toch? Er is zelfs meer. U heeft immers ook nog recht op een ledenvoordeel. Dit is de kracht van de ANWB autoverzekering. Steeds meer automobilisten zullen zich dit in de toekomst gaan realiseren en subiet hun autoverzekering overzetten naar ANWB. Waarom dubbel betalen voor een pechhulpverzekering als u voor hetzelfde bij de ANWB zelfs een ledenvoordeel kunt behalen? Juist. Gewoon doen.

Voordelen van de ANWB autoverzekering

Het voordeel van de ANWB autoverzekering spreekt voor zich. Naast een betrouwbare verzekeraar die u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bijstaat, heeft u ook een winstgevende voordeel. Dit is vooral in tijden van bezuinigingen een aanzienlijk gewin. Niet alleen hoeft u geen extra aanvullende pechhulpverzekering meer af te sluiten, maar u krijgt ook nog eens een voordeel in de vorm van een aantrekkelijke korting. De ANWB autoverzekering kan dus ook voor u een verfrissende switch zijn. Daarnaast krijgt u als lid periodieke voordeeltjes die zeker niet mis zijn. Zo is er een duurzaam initiatief in het leven geroepen om alle leden van een voordeel te voorzien in de vorm van de ANWB groene energie veiling. Dit heeft haar leden een voordeel van €285 tot €390 per jaar bezorgd. Dat is dus zeker niet mis. Kijk direct voor alle voordelen op en rij van de ANWB autoverzekering vergelijken.