Update: Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden gaan samen verder als één bedrijf onder de naam Nationale-Nederlanden

Link: Nationale Nederlanden autoverzekering

Delta Lloyd autoverzekering vergelijkenEen goede en betrouwbare bescherming voor uw bolide nodig? Bij Delta Lloyd bent u aan het juiste adres. Er zijn een aantal zeer exceptionele kenmerken waardoor de verzekeringen van Delta Lloyd uitblinken. Zo is het over het algemeen voor jongeren redelijk ingewikkeld om een behoorlijke dekking af te sluiten waarbij er geen torenhoge eigen risico wordt gevraagd. De meeste jongeren hebben doorgaans altijd het probleem van een te dure autoverzekering en hogere eigen risico. Met de Delta Lloyd autoverzekering is dit absoluut niet het geval. Er wordt namelijk geen hogere eigen risico voor jongeren berekend. Dit geeft een extra impuls aan jongeren om toch voor de Delta Lloyd autoverzekering te kiezen. Niet alleen jongeren genieten van aantrekkelijke voordelen, maar bijvoorbeeld ook eigenaren van luxe sportwagens. Deze hebben in de regel altijd een hogere eigen risico. Dit is natuurlijk niet geheel onbegrijpelijk. Het verzekeren en de onkosten van luxe auto’s ligt nou eenmaal gewoon veel hoger. Ook voor deze autobezitters is de Delta Lloyd autoverzekering een slimme optie.

Premiekorting bij online afsluiten Delta Lloyd autoverzekering

Stel u wilt ook uw tweede voertuig verzekeren, maar tegelijkertijd ook van dezelfde winstgevende korting als uw eerste voertuig gebruik maken? Delta Lloyd garandeert dat. Voor nieuwe klanten is dit een uitstekende manier om direct een slimme korting mee te pakken. Naast de premiekorting op tweede voertuigen wordt er altijd een extra korting op de no-claim toegepast. Ook als u totaal geen no-claim korting heeft opgebouwd bij uw oude verzekeraar. Dit is één van de kenmerken waarmee Delta Lloyd zich onverminderd inzet voor de consument. Over het algemeen moet u toch wel enige jaren schadevrij gereden hebben om een no-claim korting opgebouwd te hebben. Deze kunt u bij het overstappen natuurlijk meenemen, maar u moet het wel opgebouwd hebben. Bij Delta Lloyd ontvangt u altijd een no-claimkorting. Dit is het ideaalbeeld van elke autobezitter om bij het overstappen van extra kortingen bedient te worden. Bij Delta Lloyd ontvangt iedere autobezitter deze extra kortingen zonder er maar wat voor te hoeven doen. Bekijk direct alle voordelen op een rij en wat deze voor u kunnen betekenen.

Voordelen van de Delta Lloyd autoverzekering

U kunt dus jouïsseren van extra kortingen en deze op een winstgevende manier in eigen zak steken door enorm op uw premie te besparen. Ook voor aanvullende dekkingen bent u van een scherpe prijsvermindering verzekerd. Delta Lloyd is inderdaad een partner die uw belang voorop stelt. Wat kan dit voor u betekenen? Om maar een aantal voordelen op te sommen: geen hogere eigen risico voor luxe en iets duurdere auto’s, geen hoger eigen risico voor jongeren, uw tweede voertuig met dezelfde premiekorting verzekeren, vergelijkbare auto bij total-loss en diefstal, ook voor duurdere auto’s. Naast deze voortreffelijke voordelen zijn er meer punten waardoor de Delta Lloyd autoverzekering ook voor u een slimme keus is. Bekijk alle voordelen op een rij en eveneens vrijblijvend de Nationale Nederlanden autoverzekering vergelijken.