Ditzo autoverzekering online vergelijken

Ditzo autoverzekering online vergelijkenBij Ditzo is het even gemakkelijk om via deze website uw premiebijdrage te berekenen. U kunt vrijblijvend gebruik maken van de verschillende media uitingen die helpen bij het vergelijken van de Ditzo autoverzekering. Het berekenen van de nieuwe premiebijdrage duurt minder dan enkele minuten. Het is gegarandeerd vrijblijvend en zonder verdere verplichting. Dit geeft een duidelijke schets of uw oude autoverzekering nog actueel is en of u mogelijk ook honderden euro’s op jaarbasis gaat besparen. Ditzo is een relatief jonge organisatie die onder de merken van ASR valt. Zij is heel erg gericht op de behoefte en wensen van de consument. In vergelijking met menig andere verzekeraars stelt zij juist de behoefte van de klant in plaats van het eigen belang voorop. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste autobezitters het liefst een autoverzekering afsluiten zonder vaste contracttermijn. Ditzo speelt hier handig op in en biedt de consument dan ook een autoverzekering zonder vaste contracttermijn aan. Ook bij het opzeggen wordt er geen opzegtermijn gehanteerd. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om van autoverzekeraar te switchen indien gewenst.

Ditzo autoverzekering vergelijken binnen 1 minuut online

De Ditzo autoverzekering online vergelijken kan in minder dan 1 minuut online. Het is dan ook direct zichtbaar wat u gaat besparen ten opzichte van uw oude autoverzekering. Doorgaans verdienen autobezitters tot honderden euro’s op jaarbasis met de Ditzo autoverzekering. Ditzo kan deze enorme voordeel bezorgen dankzij een slimme manier van werken. Door heldere prijsafspraken met o.a. schadeherstellers kan Ditzo op een voordelige manier haar autoverzekering tegen lage kosten aan de consument aanbieden. Zij kan op deze manier betrouwbare kwaliteit tegen een uiterst winstgevende prijs doorvoeren. Ook dankzij het feit dat autobezitters zelf via het internet de Ditzo autoverzekering kunnen afsluiten is het mogelijk meer korting op de premie aan te bieden. Ditzo werkt namelijk zonder tussenpersonen. Hierdoor kan uw voordeel op de premiebijdrage aanzienlijk oplopen. Naast deze sterke punten van de Ditzo autoverzekering zijn er meer voordelen.

Voordelen Ditzo autoverzekering online afsluiten

Ditzo beloont haar klanten met verschillende voordelen. Met de Ditzo bonuskorting kunnen autobezitters van een rendabele korting genieten in geval van schadevrij rijden. Deze bonuskorting is van toepassing op alle schadeverzekeringen van Ditzo. Dit motiveert autobezitters om verantwoord deel te nemen aan het verkeer. Naast de Ditzo bonuskorting zijn er meer voordelen. Bij Ditzo betaal de klant namelijk nooit een hoger bedrag aan premie na een schadegeval. Er is dus geen no-claim beschermer nodig. Ook behouden klanten van Ditzo alle eventueel opgebouwde schadevrije jaren na een schadegeval. Dit is uitzonderlijk binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt, maar Ditzo gaat zelfs een stapje verder. Klanten die schadevrij rijden gaan wel minder aan premie betalen. Dit was een aantal jaren geleden ondenkbaar. Geen premieverhoging na schade, maar wel premieverlaging bij schadevrij rijden. Ideaal natuurlijk. En bent u als klant niet meer tevreden over Ditzo? Dan is het even gemakkelijk om de verzekering te beëindigen. Kijk direct voor meer informatie en vrijblijvend de Ditzo autoverzekering vergelijken.