Nationale Nederlanden autoverzekering online vergelijken

Nationale Nederlanden autoverzekering online vergelijkenDe meeste Nederlanders kennen Nationale Nederlanden natuurlijk al van de hypotheken- en levensverzekeringen. Ontzettend veel Nederlanders hebben al één of andere verzekering bij de Nationale Nederlanden lopen. Ook de schadeverzekeringen zijn al tijden immens populair. Nu kunnen klanten ook genieten van de Nationale Nederlanden Autoverzekering. Deze autoverzekering is een unieke binnen Nederland. Er zijn namelijk ontzettend weinig autoverzekeraars die een korting tot 85% aanbieden bij het rijden zonder schade. De meeste automobilisten bouwen toch al elk jaar een extra schadevrije jaar op. Nu kunt u als verkeersbewuste automobilist dan ook genieten van extra hoge kortingen voor een verantwoord rijgedrag. Naast een goede verzekering heeft u bovendien de betrouwbaarheid van een uitstekende verzekeringsmaatschappij achter u staan. De meeste automobilisten prefereren veel liever een betrouwbare verzekeraar, waarvoor je dan maar iets meer betaalt, dan een middelmatige verzekeraar waar je voor een paar tientjes niet eens een sardien blikje behoorlijk kunt verzekeren. Nationale Nederlanden geeft aan dat het belang van de klant voorop staat en voegt dan ook de daad bij het word door een aantal zeer interessante klantenvoordeeltjes te introduceren. Als prijsbewuste klant kunt u al direct een korting van tot wel 85% genieten. Dit geldt natuurlijk wel uitsluitend voor schadevrije rijders. Daarnaast zijn er binnen de NN autoverzekering meer voordelen die voor u als klant ongetwijfeld winstgevend zullen zijn. Lees verder voor meer over de NN autoverzekering.

Nationale Nederlanden autoverzekering online vergelijken binnen 1 minuut

Zoals al eerder aangegeven werd zijn er naast de hoge korting meer voordelen met de Nationale Nederlanden autoverzekering. NN heeft een aantrekkelijke regeling voor het verzekeren van een tweede of derde auto. Voor elke volgende auto die u verzekerd geldt namelijk hetzelfde aantal schadevrije jaren als wat u voor uw eerste voertuig door de jaren heen heeft opgebouwd. Dit betekent dus dat elke gezinsauto van dezelfde korting geniet en niet bij de laagste trap onderaan de bonus-malusladder hoeft te beginnen. Dit voordeel bij het verzekeren van meerdere voertuigen is ideaal voor automobilisten en gezinnen met meerdere voertuigen. In geval van schade of zelfs bij compleet total loss zijn de voertuigen verzekerd van een nieuwwaarde vergoeding. Deze aantrekkelijke vergoeding geldt tot twee jaar na het afsluiten van de NN autoverzekering. Er kan gekozen worden uit drie verschillende dekkingen. De basis WA dekking wat natuurlijk wettelijk verplicht is. Een iets uitgebreider WA dekking (de WA+Extra dekking). En een complete verzekering (de WA volledig Casco dekking). Wat er ook gebeurt in geval van schade, de Nationale Nederlanden helpt haar klanten altijd snel en deskundig weer op weg.

Een betrouwbare autoverzekering afsluiten bij één van de oudste maatschappijen van Nederland

NN kent haar oorsprong in drie van de grootste rechtsvoorgangers van Nederland. Na de onafhankelijkheid en afsplitsing van België, in 1830, ontstond er een leegte op de verzekeringsmarkt. Dit werd met name enorm gevoeld in Noord-Holland, waar tot dan toe de markt voor verzekeringen in Belgische handen lag. Door deze leegte op de verzekeringsmarkt ontstond, onder andere, de Nederlanden. Tot het begin van de twintigste eeuw was de Nederlanden uitsluitend een brandverzekeraar. In het jaar 1900 had zij al 139 agentschappen aangesteld. Deze agentschappen lagen verspreid over heel de wereld met kantoren in Duitsland, Denemarken, Singapore, Batavia (voormalig Jakarta) en meer. Inmiddels is zij één van bekendste verzekeringsmerken van Nederland met een breed aanbod op het gebied van assurantiën. In het jaar 1963 fuseerde de Nederlanden met de Nationale Levensverzekering-Bank. Deze laatst genoemde nam haar intrek in het verzekeringskantoor aan de Schiekade 830 in Rotterdam, waar tegenwoordig het UWV Werkbedrijf haar intrek heeft genomen. Boven de ingang staat een prachtige allegorie (symbolische voorstelling) dat de levensfasen van de mens verbeeldt. Daarboven staat de mythologische hoorn des overvloeds met de spreuk Baet is tegen alle Schae, wat zoiets betekent als: Winst gaat voor alles. Dit is natuurlijk helemaal niet ontyperend voor de Nederlandse mentaliteit. Gelukkig staat tegenwoordig het belang van de klant voorop. Kijk dus zeker ook wat dit voor u kan betekenen en ook direct vrijblijvend de Nationale Nederlanden autoverzekering vergelijken.