OHRA autoverzekering met hoge korting online

OHRA autoverzekeringOHRA biedt autobezitters direct 15% korting op de autoverzekering online afsluiten. Deze internet actie geeft autobezitters een aanmoediging om regelmatig de autoverzekering te berekenen en vergelijken. Online kan dit al binnen enkele minuten zonder verdere verplichting. Dit maakt het voor klanten eenvoudig om te achterhalen of ze wellicht teveel betalen aan hun oude autoverzekering en aanvullende dekkingen binnen de polis.

Veel autobezitters hebben in de praktijk geen duidelijk overzicht of het eventueel voordeliger kan. Helaas zitten zij veelal jaren aan dezelfde autoverzekering en betalen dus onnodig veel. De tussenpersoon waar de autoverzekering bij werd afgesloten zal ook niet adviseren over te stappen of in ieder geval proberen u zo lang mogelijk vast te houden aan de polis. Hier verdienen zij namelijk veel geld aan. Daarom adviseren wij om zo veel mogelijk zelf te vergelijken en bepalen wat voor u het best aangepast kan worden. Dit is niet alleen beter voor uw premiebijdrage, maar u houdt mogelijk ook nog eens honderden euro’s extra over aan het eind van het jaar. De OHRA autoverzekering berekenen kan eenvoudig via deze pagina. Met flexibel aan te passen dekkingen, zoals een inzittendenverzekering of extra ruitverzekering, is het helemaal aan de autobezitter te bepalen wat er wel of niet meeverzekerd wordt.

OHRA autoverzekering berekenen en direct je voordeel zien

OHRA heeft als extra steun, indien gewenst, een gratis overstapservice en hulp beschikbaar die het gemakkelijker maakt om van uw oude autoverzekering af te komen. Tegenwoordig is het trouwens ook veel makkelijker om van oude verzekeringen af te komen. Met aangescherpte regels hieromtrent zijn autobezitters veel vrijer om te switchen naar een andere maatschappij. Per 1 Maart 2010 is de autoverzekering zelfs dagelijks opzegbaar. Dit kan eenvoudig nadat de eerste termijn, binnen het contract, is verlopen. Doorgaans is dit een termijn van 1 jaar. Tenzij de autobezitter een meerjarig contract heeft afgesloten, is de autoverzekering na deze termijn dagelijks opzegbaar. U moet natuurlijk wel rekening houden met de afgesproken opzegtermijn. Deze opzegtermijn staat over het algemeen vast op een periode van 1 maand.

OHRA autoverzekering berekenen en afsluiten met internet korting

De OHRA autoverzekering berekenen en afsluiten kan ook winstgevend uitpakken in vergelijking met uw oude premiebijdrage. OHRA geeft namelijk direct 15% korting op de premiebijdrage. Dit geldt uitsluitend bij de OHRA autoverzekering online afsluiten. Daarnaast kunnen autobezitters hun eventueel opgebouwde voordelen, zoals schadevrije jaren en no-claim korting, eenvoudig behouden bij het overstappen. Het is natuurlijk zonde om weer helemaal onderaan de trap te beginnen terwijl u al jarenlang verantwoord deelneemt aan het verkeer en dus ook geen eventuele schadeclaims heeft ingediend. Dit werkt absoluut drempelverlagend bij het overstappen naar een voordeliger, maar vooral ook betere autoverzekering.
OHRA is een betrouwbare verzekeraar en behoort tot één van de oudste van Nederland. Opgericht in 1925 is OHRA al bijna een eeuw actief op de verzekeringsmarkt. Deze ervaring zorgt ervoor dat OHRA precies weet waar de aandacht van de klant ligt en waar zij behoefte aan hebben. Als onderdeel van de Delta Lloyd groep verzorgt OHRA, als direct- writer, het directe kanaal. Dit betekent dat klanten zonder tussenkomst van een tussenpersoon een verzekering kunnen afsluiten. Over het algemeen zorgt dit ervoor dat de kosten van een tussenpersoon verdwijnen waardoor de autoverzekering vele malen goedkoper aangeboden kan worden. Kijk ook direct of uw autoverzekering voordeliger kan. Via deze pagina kunt u vrijblijvend de OHRA autoverzekering berekenen.