Verzekeraar Zelf.nl gaat verder als NowGo

Link: Goedkoopste autoverzekeraars vergelijken

Zelf.nl autoverzekering online vergelijkenZelf.nl is een ware prijsvechter die altijd het belang van haar klanten voorop houdt. Anders dan menig andere grote verzekeraars, werkt Zelf.nl op een efficiënte en kostenbesparende manier. Hierdoor kan zij op een winstgevende handelwijze haar autoverzekeringen aan nieuwe klanten aanbieden. Nieuwe klanten zijn ook heel erg te spreken over deze autoverzekeringen. Zo is Zelf.nl één van de weinige autoverzekeraars die haar klanten van een tevredenheidsgarantie verzekerd. Dit betekent dat nieuwe en bestaande klanten, in geval van ontevredenheid, onmiddellijk de polis kunnen opzeggen. Dit was een aantal jaren geleden natuurlijk ondenkbaar en hadden klanten geen andere keus dan de contract uit te zitten. Gelukkig weet Zelf.nl dat dit een beetje een achterhaald idee is en pakt zij het met de “tevredenheidsgarantie” helemaal anders aan. Traditionele verzekeringsmaatschappijen zullen op den duur geen andere keus hebben dan ook zo een dergelijke businessmodel te hanteren. De klant is koning zal in de toekomst alleen maar sterker worden benadrukt op zo een manier. In het verleden werd dit vaak benadrukt, terwijl het in de praktijk eigenlijk helemaal niet zo was. Klanten hadden helemaal niks te zeggen over het product, laat staan enige inbreng. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende autoverzekeraars waarbij de klant zelf bepaalt wat er wel of niet verzekerd wordt. Deze flexibele autoverzekeringen zijn enorm hot en klanten hebben dan ook helemaal zelf de regie in eigen hand.

Zelf.nl autoverzekering vergelijken binnen 1 minuut online

Zelf.nl is een onderdeel van SNS Reaal en is een initiatief van Proteq levens- en schadeverzekeringen NV die eveneens onderdeel zijn van de SNS bank. Sinds de introductie in 2008 heeft zij al ontzettend veel klanten aan een betere autoverzekering premie geholpen. Als autoverzekeraar heeft Zelf.nl al verschillende malen de aanbeveling “beste keus autoverzekering” mogen ontvangen van de Consumentenbond. Mede door haar scherpe premie doch uitstekende dekkingen en service, heeft zij al meerdere malen dit advies mogen ontvangen. Zelf.nl geeft zelf aan dat zij haar autoverzekeringen zo goedkoop mogelijk kan aanbieden door op een efficiënte manier zaken te doen. Zo heeft Zelf.nl bewust gekozen voor een winstgevende bedrijvencomplex en locatie. Deze winst, wat eigenlijk een besparing is, kan dan op een heldere manier aan de klanten worden teruggegeven. Dit merken klanten zelf ook in de vorm van een winstgevende premie. Ook geeft Zelf.nl aan, niet aan dure commercials te doen. De kosten van zulke commercials, die doorgaans torenhoog zijn, worden gewoon verhaald op de klanten. Dit is een asociale manier van zaken doen en hier doet Zelf.nl dus niet aan mee. Klanten kunnen zelf online een nieuwe autoverzekering afsluiten zodat ook daar weer een aantrekkelijke korting mee verdient kan worden. Dit kan doordat er op zo een manier geen kosten worden gemaakt aan tussenpersonen- en adviseurs.

Voordelen Zelf.nl autoverzekering berekenen en online afsluiten

De Zelf.nl autoverzekering online vergelijken en afsluiten komt zeker niet zonder voordelen. Zo kunt u nu al direct binnen 5 minuten, afhankelijk van uw voertuig en oude polis, al meer dan €100 verdienen. Komt u hier zelf niet uit? Geen probleem. Met een handige en bovenal gratis overstapservice bent u binnen no-time van uw oude autoverzekering af. U wordt dan door een vriendelijke medewerker op een zo deskundig mogelijke manier geholpen. Bij het online afsluiten van de Zelf.nl autoverzekering kan uw korting oplopen tot 30% op de premie. Bent u niet tevreden? Dan kunt u direct de polis opzeggen door middel van de tevredenheidsgarantie. Dit wordt ook zo helder mogelijk naar de klant toe gecommuniceerd. U weet dus altijd wat uw rechten zijn zonder dat u hier zelf moeilijke polisvoorwaarden voor hoeven door te nemen. Deze polisvoorwaarden zijn zelfs bijzonder gunstig voor u. Met de handig aan te vullen dekkingen verzekerd u dus altijd wat u zelf wilt. Kijk direct voor meer voordelen en vrijblijvend de Goedkoopste autoverzekeringen vergelijken.