Switch van autoverzekeringZonder gedoe overstappen

Op zoek naar een goedkopere autoverzekeraar, maar u wilt wel blijven profiteren van de voordelen die u nu heeft? Goed nieuws. Bij het switchen van autoverzekeraar zijn er een aantal punten die helemaal niet veranderen. In sommige gevallen kunt u zelfs van een extra premiekorting profiteren doordat uw nieuwe autoverzekering een hogere no-claimkorting heeft. Dit betekent dat u iets minder gaat betalen en kunt u van een blijvend lage premiebedrag profiteren. U moet het zo zien. Het enige wat wel verandert is de naam van uw verzekeringsmaatschappij. Het verschil in service is minimaal doordat Nederlandse verzekeraars hier streng op worden gecontroleerd. Het verbond van verzekeraars heeft hier zelfs verschillende richtlijnen voor het behouden van de kwaliteit en verbeteren van de communicatie met klanten. Hier verdienen verzekeraars het keurmerk klantgericht verzekeren mee. U kunt er dus vanuit gaan dat de klantenservice optimaal haar best zal doen om consumenten zo uitstekend mogelijk te woord te staan.

Voordelen switchen van autoverzekering

Het switchen van verzekeraar heeft verschillende voordelen. Het voornaamste is natuurlijk dat er een aardig bedrag bespaard kan worden. Maandelijks kan dit oplopen tot enkele tientjes waardoor u op jaarbasis al gauw honderden euro’s minder aan uw autoverzekering premie betaalt. Voor veruit de meeste consumenten is dit de voornaamste reden om op zoek te gaan naar een nieuwe autoverzekering. Tegenwoordig is het zelfs zo gemakkelijk dat u toch al heel gauw ontzettend veel kunt besparen. Op jaarbasis kan dit oplopen tot honderden euro’s per jaar.

De goedkoopste autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering online afsluiten is heel snel gedaan. Binnen enkele minuten kunt u via deze website de goedkoopste autoverzekeringen vergelijken. Wij hebben al een aantal van de beste en voordeligste autoverzekeraars op een rij gezet. U hoeft alleen een aantal vragen in te vullen en u ziet direct wat u kunt besparen en hoeveel u per maand aan premie moet voldoen. Dit duurt minder dan 1 minuut. Het is verstandig om regelmatig uw autoverzekering premie te vergelijken zodat u weet wat u kunt besparen en bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende zaken als opzeggingen. De meeste verzekeraars bieden namelijk geheel kosteloos een overstapservice. U wordt dus zonder dat u er iets voor hoeft te betalen geholpen met het opzeggen van uw oude verzekeringscontract. Bekijk direct via onze vergelijking pagina of u kunt besparen op uw premie en switch van autoverzekering.